Wat zijn de trends op het gebied van fashion voor 2022?

In dit artikel vertellen we je meer over de fashion trends voor 2022. Het is belangrijk dat je hier van op de hoogte bent zodat je er zelf ook rekening mee kan houden wat je aan kunt doen en wellicht doe je nieuwe inspiratie op voor kleding die je normaal gesproken niet snel draagt.

Broekpak

Het broekpak was vorig jaar ook erg populair. Het geeft een stijlvolle uitstraling en het is een keer wat anders dan een jurkje of rok. Je straalt klasse uit en het is erg netjes. Je kunt het voor verschillende gelegenheden aan. Denk bijvoorbeeld aan je werk, een borrel of een dagje weg. Je kunt het leuk combineren met mooie pumps, maar ook met sneakers ziet het er goed uit. De broekpakken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies dus een kleur die past bij jou en waar jij je goed bij voelt.

Goede lippenstift

Een goede lippenstift kan je make- up look helemaal af maken. Kies een kleur die past bij de rest van je make-up en bij je outfit. Als je bijvoorbeeld vrij heftige make- up op hebt is het mooi om voor een wat zachtere en subtielere kleur lippenstift te kiezen, zodat de make- up blijft opvallen en de lippenstift ook een mooie toevoeging hieraan is. Als je juist vrij neutrale make- up draagt is het ook leuk om een wat fellere kleur zoals rood te kiezen. Deze kleur springt er dan echt uit en heeft dan een mooie toevoeging aan je make-up look. Als je een fellere kleur zoals rood of roze kiest is het wel van belang dat deze kleur combineert met de kleuren in je outfit.

Felle kleuren

Deze zomer zijn de felle kleuren weer helemaal terug van weggeweest. De kleur groen zal je onder andere vaak terug gaan zien, vooral in combinatie met goud. Dit is een kleur die je misschien zelf niet snel zou kiezen, maar de felle kleur groen (neon) staat in de zomer bij iedereen mooi. Vooral als je een heerlijk zomers kleurtje hebt gekregen kun je goed stralen in deze kleur kleding. Het is dus zeker iets om te gaan uitproberen. Ik hoop dat ik je meer op de hoogte heb kunnen brengen van de fashion trends voor 2022.