De trends op het gebied van nagels (en nagellak)

Er zijn weer allerlei verschillende trends op het gebied van nagels en nagellak. In dit artikel ga ik je op de hoogte brengen van deze trends zodat je hier zelf in mee kan gaan.

Populaire kleuren lak

In de zomer zijn de frisse en felle kleuren meestal weer helemaal in. Ook deze zomer is dat het geval. De felle kleuren zoals neon groen, roze en geel zijn weer razend populair. Deze kleuren staan overigens ook erg mooi als je in de zomer een mooi bruin kleurtje hebt gekregen. Deze kleuren zijn ook bij kleding erg populair dus je nagels combineren dan ook goed bij je kleding.Kijk voor meer inspiratie eens op een leuke blog over beauty.

Gelnagels

De gelnagels kennen we natuurlijk al een langere periode en dat is niet voor niks. Gelnagels zijn erg fijn. Ze zien er mooi uit en ze zijn ook een stuk steviger dan je eigen nagel. De lak blijft ook veel langer mooi zitten dan bij normale nagellak. Je kunt er gemiddeld 4 weken van doen. Na 4 weken is het mooie er wel van af doordat je eigen nagel dan een stuk is uitgegroeid. Na deze tijd kun je dus weer kiezen voor een ander fris kleurtje. In de nagelsalon kun je ook leuke steetjes of glitters op je nagels laten bevestigen. Er is dus erg veel mogelijk met gelnagels en je kunt veel variëren. Als je thuis over de juiste materialen beschikt kun je thuis ook gelnagels maken. Je hebt dan gellak nodig en een lamp waaronder je de nagels kunt drogen. Ook materialen zoals een vijl zijn onmisbaar als je zelf je nagels wilt gaan doen.

Gelnagels verwijderen

Als je de gelnagels op doet moet je ze natuurlijk ook na ongeveer 4 weken weer laten verwijderen. Dit kun je in de salon laten doen, maar dit kan ook vrij gemakkelijk thuis. Gelnagels verwijderen kun je het beste doen met aceton. Je doet dan watjes met aceton om je nagels en hieromheen doe je aluminiumfolie. Laat dit dan ongeveer 20 minuten om je vingers heen zitten. Na deze tijd kun je als het goed is de gellak gemakkelijk van je nagel afhalen. Belangrijk is dat je hierna je nagels goed verzorgt door een speciale lak overheen te doen. Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel  meer op de hoogte bent van de nagel trends en dat je er zelf mee aan de slag gaat.