Gouden oorbellen

Op zoek naar een nieuwe touch aan je outfit? Heb je een nieuwe outfit en wil je er een toffe touch aan geven, dan kan je kiezen voor gouden oorbellen. De accessoires maken immers je outfit af. Een goede keuze in deze accessoires zijn dus zeer belangrijk. Gouden oorbellen zijn tijdloos en passen bij elke outfit. Je kan zowel kiezen voor gouden oorbellen die passen bij een casual outfit, als voor gouden oorbellen die eerder passen bij een chiquere outfit.

Het grote voordeel van gouden oorbellen, is dat ze zeer makkelijk te combineren zijn met een outfit. Oorringen in het goud Verschillende soorten gouden oorbellen Er bestaan verschillende soorten gouden oorbellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor echte gouden oorbellen in 14 karaat goud, 18 karaat goud, in 22 karaat goud… Uiteraard kan je ook kiezen voor goudgekleurde oorbellen die niet van puur goud zijn. Ook kan je kiezen voor enkel gouden oorbellen, maar ook zijn er oorbellen die bestaan uit goud (al dan niet echt goud) en diamantjes, saffieren en andere edelstenen. Ook worden gouden oorbellen soms gecombineerd met zilver en dergelijke. Met andere woorden, er bestaat de dag van vandaag een enorm uitgebreid aanbod aan gouden oorbellen, waardoor er voor ieder wat wils bestaat. Hoeveel kosten gouden oorbellen? De kostprijs van gouden oorbellen zijn sterk afhankelijk van hetgeen je wenst. Wens je echt goud te dragen, dan betaal je hier meer voor.

Op websites zoals Bol.com kan je hier tal van voorbeelden van terugvinden. Alsmede, ikbensieraden. Echte gouden oorbellen kosten dan ook al vlug enkele honderden euro’s tot zelfs duizenden euro’s. Kies je daarentegen voor oorbellen die gemaakt zijn uit een goudkleur maar geen echt goud zijn, dan betaal je hier veel minder voor. Dan kan je in winkels zoals Six, Twice as Nice en dergelijke veel voorbeelden terugvinden van soorten van gouden oorbellen, al dan niet in combinatie met andere steentjes hierbij. Deze kan je dan al gemakkelijk krijgen voor minder dan 15 euro.

Gouden oorbellen zijn dus terug te vinden voor elk budget. Soms kan je zelfs tweedehands gouden oorbellen aankopen, waardoor je aankoop nog minder duur wordt. Bedenk dus voor jezelf het beste eerst hoeveel budget je wilt besteden aan je gouden oorbellen. Is dit enkele tientallen euro’s, dan kan je nieuwe gouden oorbellen waarschijnlijk vergeten. Dan kan je nog kiezen om geen echte gouden oorbellen te kiezen, of je kiest voor tweedehands gouden oorbellen. Heb je een groter budget, dan is je keuze natuurlijk ook een heel stuk groter!